Over mij

 

Mijn naam is Piene Collin en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in alles wat met beauty te maken heeft, met name huidverzorging. Bijna 10 jaar lang heb ik acné gehad, ik heb in deze periode veel behandelingen en producten geprobeerd met eczeem tot gevolg. Hierdoor ben ik me nog meer gaan verdiepen in behandelingen en cosmetica ingrediënten. 

Na een aantal HBO- en universitaire studies te hebben geprobeerd kwam ik erachter dat ik van mijn interesse in huidverzorging toch mijn vak wilde maken. 

Nadat ik deze beslissing heb genomen ben ik de verkorte opleiding tot schoonheidsspecialist gaan volgen. Omdat ik de behoefte had om me nog meer in huidverzorging en huidaandoeningen te verdiepen heb ik vervolgens de basis- en vervolgopleiding dermatologie bij U-Consultancy afgerond. Hierna heb ik me gespecialiseerd in o.a. microneedling, plasmalifting en no-needle mesotherapie. 

Ik heb een opleiding tot plasma fibroblast specialist bij Privé Academy gevolgd. Dit is een van de pioniers op het gebied van plasmalifting wereldwijd. Ik ben dan ook trots op het feit dat ik de eerste specialist in Nederland ben die door Privé academy is opgeleid! 

Ik vind het belangrijk dat elke klant een behandeling krijgt die persoonlijk is aangepast op zijn/haar wensen en verwachtingen, om zo de best mogelijke resultaten te behalen.  

Ik hoop u snel te verwelkomen in de salon!